Skrivet av: C | 26 mars 2009, 20:00

Älskar den här killen!

American Idol Top 13 Party

Om du har tittat på American Idol den här säsongen så har du förmodligen sett Adam Lambert, den här säsongens allra mest coolaste och unika deltagare. Hur duktig är han inte på en skala? Aldrig att AI haft en så bra deltagare, aldrig att jag har tyckt om någon så mycket. Sist jag tyckte att någon var lika bra som jag tycker Adam är var under Idols första säsong här i Sverige då Darin var med. Visst har det varit många andra som har varit bra, men för mig har det varit få som riktigt stått ut på detta sätt. Jag älskar att han sjunger på ett lite musikaliskt sätt i de flesta låtarna, eftersom att han från början var musikalstjärna så kommer det naturligt för honom, och jag älskar att han står på sig och att han verkar veta exakt vad han vill, han är ”outspoken” och säger vad han vill samtidigt som att han gör intervjuer så bra att man kan tro att han har gjort det hela livet. Han vågar ta risker, vågar göra om låtarna så att de passar honom, han vågar klä sig som han vill men samtidigt framstår han inte som jobbig eller som falsk, utan bara helt trovärdig och genuin.

Kolla in några framträdanden här:

Här är från senaste American Idol, då han sjöng Motown låten Tracks of  My Tears (OBS: Eftersom Fox lätt tar bort alla YT klipp så kan klippet vara borta när du tittar på det. Sök på YT igen så finner du säkert ett nytt)

Här sjunger han Black and White, från första veckan (OBS: Dålig kvalitet, men lyssna på alla låtarna i bra kvalite  HÄR).

Här är två klipp från då han sjunger i olika musikaler, underbara låtar och underbar röst.

Hur kan man inte älska honom? Till och med Simon och juryn tycker om honom!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: